Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/dilnichni-ofitseri-politsii-vikrili-zlodija-jakii-skoiv-kilka-kradizhok.htm
новини, 14 березня 2018

Дільничні офіцери поліції викрили злодія, який скоїв кілька крадіжок


Зловмисником виявився односелець потерпілої. Чуже майно чоловік продавав, аби «заробити» кошти на алкоголь. Частину викраденого поліцейські вилучили та повернули власниці. За вчинене особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі - повідомляє Долинський відділу поліції Кіровоградської області.


За допомогою до дільничного, який обслуговує територію населеного пункту, звернулася 65-річна жителька Долинського району. Жінка повідомила, що з її домоволодіння невідомі особи викрали бензопилу, телевізійний тюнер, деталі до мопеда та посуд з металу.


«У ході вжитих першочергових заходів «шериф» швидко встановив особу злодія. Ним виявився 27-річний чоловік, що мешкає по сусідству з потерпілою, а в минулому мав не одну судимість за аналогічні злочини.


При встановленні всіх обставин зловмисник зізнався у вчиненні чотирьох крадіжок із того самого домоволодіння у різний час. Крадене злодій продавав, на виручені кошти купував алкогольні напої», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.


Частину викраденого майна працівники поліції вилучили та повернули власниці.


У даний час триває розслідування в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.


877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: