Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/27-travnja-vidbudetsja-drugii-kropivnitskii-pivmarafon.htm
новини, 14 березня 2018

27 травня відбудеться другий Кропивницький півмарафон


Сьогодні, 14 березня, у Прес-клубі Кропивницького відбулася прес-конференція команди організаторів бігової події міста – Kropyvnytskyi Half Marathon-2018 (Кропивницький півмарафон-2018).


У ході конференції було представлено концепцію другого півмарафону, окреслено бігові маршрути та програму заходу, а також роз’яснено умови участі у запропонованих бігових дистанціях та фестивальній програмі. 


Нагадаємо, перший півмарафон в Кропивницькому відбувся 20 травня 2017 року.


«Для нас, як для громадської організації, така подія є досить важливою і її варто підтримати, так як ця подія непересічна для нашого міста», - говорить засновниця громадської організації «Хмарочос» Ірина Ткаченко.


«Ідея марафону з‘явилася у моїй голові дуже давно. Потім, поєднавши наші ідеї з одним із організаторів Сергієм Ткаченко, ми вирішили реалізувати цей план», - розповів один з організаторів   Kropyvnytskyi Half Marathon-2018 Іван Поліщук. 


Цьогорічний забіг відбудеться 27 травня 2018, початок о 7:30.


Організатор розраховують на те, що в півмарафоні візьмуть участь близько 350 бігунів та понад 3000 учасників загалом. Цьогоріч дистанції будуть 2,8 і 4,5 км, 10 та 21 км - круги забігу. В порівнянні з минулорічним напівмарафоном маршрути дистанцій будуть довшими, зручнішими і цікавішими. Деякі центральні вулиці міста будуть перекриті на деякий час для руху транспорту (вул. Винниченка, Богдана Хмельницького та Велика Перспективна). Про перекриття вулиць організатори обіцяли повідомити громадськість заздалегідь.


Також у рамках півмарафону відбудеться етно фестиваль «Коловрат», який, як і тогоріч, проходитиме на Козачому острові. «Цей фестиваль призначений для тих, хто захоплюється ізотерикою, психологією. Ми приготуємо для гостей багато цікавого, що приємно здивує та обіцяємо, що буде весело, повчально», - каже співорганізаторка фестивалю «Коловрат» Анна Барвінок.


Детальніше про Kropyvnytskyi Half Marathon-2018 (Кропивницький півмарафон-2018) можна ознайомитися на сторінці заходу у Фейсбук


1847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: