Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/vidshkoduvannja-vtrat-na-1-5-milioniv-zabezpechili-kirovogradski-auditori.htm
новини, 13 березня 2018

Відшкодування втрат на 1,5 мільйонів забезпечили кіровоградські аудитори


Фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області протягом січня-лютого 2018 року забезпечили відшкодування  порушень, що призвели  до втрат  фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 1,5 млн грн - повідомляє прес-служба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.


Проведено один державний фінансовий аудит суб’єкту господарювання державного сектору економіки, за результатами якого надано 12 пропозицій.


Органи місцевої влади і самоврядування, керівники об’єктів контролю та їхні вищі органи за підсумками контрольних заходів прийняли чотири управлінські рішення.


За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 16 осіб, до матеріальної відповідальності – 2 особи.


На розгляд правоохоронним органам передано сім матеріалів контрольних заходів, за результатами розгляду яких розпочато одне досудове розслідування.



989Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: