Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-proveli-dlja-doshkilnjat-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, 13 березня 2018

У Світловодську рятувальники провели для дошкільнят акцію «Запобігти Врятувати Допомогти» (ФОТО)


13 березня працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в області провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №19 м. Світловодськ.


Рятувальники завітали до дітей, щоб в ігровій формі пояснити дітлахам, як не зашкодити власному життю та здоров’ю. Працівники Служби порятунку розповіли вихованцям, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. Діти зустріли гостей дуже привітно і продемонстрували свої знання правил безпеки життєдіяльності: як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно виходити на зимову водойму.


Також малюки у формі гри-мандрівки вивчили нові правила безпеки та добре засвоїли номери екстрених викликів, підбираючи до пожежних машин та карет швидкої допомоги відповідні номери «101» чи «103». Вихованцям садочка жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони грали в ігри, брали участь у конкурсах, відгадували загадки. Шквал емоцій у дітей викликала можливість приміряти протигаз та бойовий одяг рятувальників.


Час за такою захоплюючою грою минув дуже швидко, діти запевнили дорослих, що будуть чемними і дотримуватимуться відповідних правил, а насамкінець діти хором повторили номер виклику Служби порятунку та отримали застережливі листівки щодо дотримання правил пожежної безпеки.


                 


1812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: