Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-zasidannja-kruglogo-stolu-bezpechnist-spozhivchih-tovariv-.htm
новини, 13 березня 2018

У Кропивницькому відбудеться засідання круглого столу «Безпечність споживчих товарів»


У середу, 14 березня о 14:00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського, з нагоди відзначення Всесвітнього дня прав споживача, відбудеться засідання круглого столу «Безпечність споживчих товарів» за участю фахівців з питань захисту прав споживачів, безпечності харчових продуктів та ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, представників підприємницьких структур, громадськості.


На засіданні круглого столу  обговорюватимуться актуальні питання системи захисту конституційних  прав споживачів  на відповідну якість і безпеку товарів, робіт, послуг, отримання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації, що є одним із пріоритетних напрямів роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: