Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/politseiski-kirovogradschini-vijavili-zhigul-z-pidroblenim-nomerom-kuzova.htm
новини, 13 березня 2018

Поліцейські Кіровоградщини виявили "Жигуль" з підробленим номером кузова



Минулої неділі, а саме 11 березня, екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання автомобільної дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Близько 12 години увагу патрульних привернув транспортний засіб ВАЗ 21013, що рухався по автомобільній дорозі. На розсіювачах задніх світлових приладів автомобіля було нанесено тонування, що зменшує їх прозорість та є порушенням правил дорожнього руху.


Патрульні зупинили авто, щоб вказати водієві на цю обставину. За кермом перебував чоловік, житель Кропивницького, 1994 року народження.


Під час перевірки документів у водія патрульні виявили, що у нього немає діючого полісу страхування, що також є правопорушенням. Як результат, на водія винесено постанову за статтею 126 КУпАП, яка передбачає відповідальність водія за керування транспортними засобами без належних документів.


Правоохоронці прийняли рішення перевірити відповідність записів у реєстраційному документі на транспортний засіб та номера кузова автомобіля. У результаті перевірки патрульні виявили сліди механічної зміни нанесених на шасі символів та невідповідність VIN-номера тій інформації, яка вказана у документах на автомобіль.


Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Олександрійського відділу поліції для з’ясування усіх обставин справи. Тепер пояснювати причини невідповідності номера шасі записам у документах водій буде слідчим.



1873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: