Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/dtp-p-jana-vodiika-volkswagena-vrizalas-v-priparkovane-avto.htm
новини, 13 березня 2018

ДТП: п’яна водійка Volkswagenа врізалась в припарковане авто


Вчора, 12 березня, близько 16-ї години, у Кропивницькому на вулиці Шевченка, водійка автомобіля Volkswagen не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималася безпечного інтервалу та скоїла наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ-2106 - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час спілкування з 38-річною правопорушницею патрульні відчули від неї різкий запах алкоголю. В присутності двох свідків водійка пройшла процедуру освідування на місці, результат склав1,44 проміле алкоголю в крові, що в 7 разів перевищує допустиму норму, однак правопорушниця з результатами не погодилася. Пройти повторне освідування в закладі охорони здоров’я громадянка відмовилася.


Як наслідок, патрульні склали на водія 2 адміністративних матеріали: за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП та ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.


Автівки зазнали значних механічних пошкоджень – їх евакуювали за допомогою евакуатора.


Управління патрульної поліції в Кіровоградській області вкотре нагадує водіям: в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та шануйте життя інших учасників дорожнього руху.


      

1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: