Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/u-kropivnitskii-aviatsieju-gospitalizuvali-3-misjachnu-ditinu-zi-zlamanim-cherepom-video-.htm
новини, 28 лютого 2018

У Кропивницький госпіталізували 3-місячну дитину зі зламаним черепом (ВІДЕО)


Лікарі вже стабілізували стан немовляти та навіть зважилися на обережні оптимістичні прогнози. У Кропивницькому медики рятують життя 3-місячній дівчинці, котру привезли санітарною авіацією з райцентру з діагнозом перелом кісток черепа та крововилив у мозок. Дитина була у дуже важкому стані, йдеться в сюжеті ТСН.


"Дитина надійшла в тяжкому стані з дихальною недостатністю. При подальшому обстеженні було виявилено, що в дитини лінійний перелом перелом тім'яної кістки, субарахноїдальний крововилив, множинні гематоми", - розповів лікар-реаніматолог Тарас Спиридонов. 


Правоохоронцям мама дівчинки розповіла, що немовля раптом почало захлинатися і посиніло, а сама вона заходилася реанімовувати і перестаралася. "Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 кримінального кодексу України – це нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Наразі проводяться необхідні слідчі дії. Призначено низку експертиз", - розповів керівник Бобринецького райвідділу поліції Роман Савіцький. 


Сусіди родини спілкуються неохоче, але зізнаються, що в той вечір немовля було з вітчимом, а матері не було вдома. Сама жінка розповісти про обставини травмування дитини не схотіла. "Я ніяких коментарів про свою дитину надавати не буду. Дитина лікується, з дитиною все добре", - заявила вона. Прогнози медиків і справді стримано оптимістичні. "Стан дитини стабілізувався. Дитинка почала сама їсти, отямилася потрошку", - каже Спиридонов. Однак чи не відіб‘ється ця важка травма на подальшому розвитку дитини, лікарі судити не беруться. Результати судово-медичної експертизи стануть відомі не раніше, ніж за місяць. Наразі жодних підозрюваних у справі завдання дитині тяжких тілесних ушкоджень немає. 


Більше у сюжеті Олени Шворак та Романа Круніча кореспондентів ТСН Новини  




2664Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: