Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/27/anons-tok-shou-bar-er-pro-skandal-z-ditjachimi-snidankami-u-kropivnitskomu.htm
новини, 27 лютого 2018

АНОНС: Ток-шоу «Бар’єр» про скандал з дитячими сніданками у Кропивницькому



Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24» у четвер, 1 березня, на телеканалі ТТV вийде черговий випуск ток-шоу «Бар’єр». Автором і ведучим програми є політик та журналіст Олександр Дануца.


Темою третьої програми є скандал навколо якості дитячих сніданків у Кропивницькому. Гостями в студії будуть директорка гімназії імені Т. Шевченка Галина Война та адвокат і один з батьків Віталій Юрах.


Саме пан Юрах, деякий час тому, виклав у мережу фейсбук фотографію дитячого сніданку, який подали в їдальні згаданої вище гімназії Шевченка. Фото сніданку викликало шквал емоцій та обговорень. На світлині на тарілці з надщербленими краями окремо було викладено шматок хліба, масла та сиру. І справді, сніданок мав малопривабливий вигляд. Через це управлінням освіти міської ради міста Кропивницького було ініційовано позапланову перевірку цієї гімназії.


Тож ситуацію, яка склалася і обговорять гості та ведучий в студії телеканалу ТТV в наступний четвер, 1 березня.


Питання до гостей можна поставити в коментарях під цією публікацією, або на сайті, або в соціальній мережі фейсбук. Також питання можна буде поставити в ході дискусії під онлайн трансляцією в мережі фейсбук, яка вестиметься зі сторінки сайту «Кіровоград24».


Нагадаємо, що ток-шоу «Бар’єр» в ефірі в четвер, 1 березня. Пряма трансляція на телеканалі ТТV о 19:00 (аналогове мовлення)


Трансляція о 20:30 (цифрове мовлення: Т2 та кабельні мережі)


Онлайн трансляція в соціальній мережі фейсбук на сторінці сайту «Кіровоград24»


3059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Євгенія27 лютого 2018 11:40
0
Чи буде присутня на передачі начальник управління освіти Костенео?
Якщо буде, у мене питання до неї: чому не можна зробити сніданки такими ж їстівними, як у садочках?
Міський голова вчора, 26.02.18, на апаратній нараді повідомив, що з міського бюджету виділено достатньо коштів на обладнання для харчоблоків шкіл ьта садочків.
Тому посилання, що їдальні шкіл не пристосовані для приготування великої кількості їжі, просто вигадка управління освіти.
Крім того, у мене питання, чому управління освіти геть не розуміється на вікових потребах дітей. Під час росту дітям вкрай необхідний кальцій, а значить в їх раціоні, в сніданках школи, мають бути молоко, сир м'який (творог), сир твердий та вітамін Д для засвоєння кальцію.
Це означає, що мають бути молоко (тільки не перекип'ячене по 20 хв із смаком підгорілого), ватрушки, сирники, хліб з маслом та сиром тощо.
Хочу почути її коментарі з цього приводу.
А також, до чієї світлої голови прийшла думка, що булка є дієтичним, здоровим харчуванням?
Дяую.
Відповісти
Тетяна27 лютого 2018 23:44
0
Кто из Управления здравоохранения утвердил меню в школах с переводом детей на питание гамбургерами? Почему в утвержденном Костенко меню для школ нет выведенной талицы сколько углеводов, белков
макро и микроэлементов, калорийности блюд? Какие контролирующие органы проводят проверки качества питания в школах и как часто? Гамбургеры в 6-й школе подают не на тарелках каждому индивидуально, а на общем разносе? На столах при этом даже отсутствуют салфетки! Несмотря на этона посуду деньги собирают в начале года регулярно. Прошу обсудить эту тему! Благодарю!
Відповісти
Ольга28 лютого 2018 07:55
0
Дивилась і трансляції з Гімназії, і матеріали в мсцевих ЗМІ.В мене питання до пана Юраха. Чому він не захотів зайти в їдальню разом з адміністрацією школи та міста та сам подивитись на їжу та посуд? Його дійсно цікавив стан харчування? Якщо так, то дивно, чому не ззнайшов 10 хвилин, щоб все оцінити самому...
Відповісти
Ольга28 лютого 2018 08:09
0
Доброго дня. Пане Юраху,якщо людина дійсно прагне до діалогу,то вона не приводить до школи одразу з десяток журналістів,пару фотокамер,відеокамер. І не робить із свого "візиту" шоу! Чи Ваша справжня мета - піар за рахунок навчального закладу та некоректного спілкування з адміністрацією?
Відповісти
Оксана28 лютого 2018 08:20
0
Всім добре відомо наскільки покращилися умови навчання і харчування учнів гімназії ім. Т. Шевченка. Відповідно, раніше, коли навчалася старша донька пана Віталія, вони були лише на шляху покращення. Чому ж тоді зовсім не цікавився станом справ у школі і ніколи не заходив туди?Справа в тому, що пана Віталія багато людей всерше побачили на екрані, а не в гімназії, про яку він так
" піклується".
Відповісти
Брайко О.В., практичний психолог НВО гімназія Т.Ше28 лютого 2018 08:20
0
Питання до пана Юраха:"Розтлумачте поняття "обслуговуючий персонал",щодо діяльності педагогів у навчальному закладі.
Відповісти
Ольга28 лютого 2018 08:41
0
Питання до адміністрації: після підняття питання щодо харчування чи були скарги інших батьків?
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: