Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/21/uchasnitsja-ato-zi-svitlovodska-pislja-demobilizatsii-povernulas-do-svogo-tsivilnogo-fahu.htm
новини, 21 лютого 2018

Учасниця АТО зі Світловодська після демобілізації повернулась до свого цивільного фаху


 

У центрах зайнятості Кіровоградської області демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО, які звернулися по допомогу в пошуку роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування.Це та категорія громадян, яка потребує особливої уваги з точки зору адаптації до умов мирного життя.


Минулорічза сприяння Світловодського міськрайонногоцентру зайнятості 25демобілізованих учасників АТО знайшли роботу, з них троє повернулися  на військову службу за контрактом у Збройних Cилах України - повідомляє Н. Котова, фахівець з аналізу ринку праці відділу інформаційних систем Світловодського міськрайонного  центру зайнятості .


Серед військовослужбовців, які стали клієнтами служби зайнятості і знайшли роботу у 2017 році,є й жінка-воїн: жителька Світловодська,учасниця АТО Олена К. (1973р.н).  Олена за освітою психолог, до проходження військової служби працювала вихователькою дитячого садка. Після демобілізації самостійний пошук роботи не дав результатів, тому жінка звернулася доСвітловодського міськрайонного центру зайнятостіза допомогою у працевлаштуванні.


На момент звертання, підходящого місця роботи для жінки не було. Перебуваючи на обліку, Олена відвідала низку різнопланових заходів, а також склала резюме та розмістила його у базі резюме Інтернет-ресурсу державної служби зайнятості.


  Після плідної роботи фахівців центру зайнятості, Олені була запропонована робота за її «цивільним» фахом: психологом у Світловодському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Демобілізована військова успішно пройшла співбесіду і була працевлаштована.

         


1274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олена К.21 лютого 2018 11:40
0
До проходження військової служби Олена К. працювала спеціалістом відділу в Світловодському військоматі ;)
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: