Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/21/u-kropivnitskomu-fahivtsi-upravlinnja-dsns-kirovogradschini-proveli-seminar-z-uchiteljami.htm
новини, 21 лютого 2018

У Кропивницькому фахівці Управління ДСНС Кіровоградщини провели семінар з учителями


21 лютого в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. Василя Сухомлинського фахівці Управління ДСНС в області провели навчальний семінар з учителями загальноосвітніх навчальних закладів, які викладають основи здоров’я, безпеку життєдіяльності, та педагогами-тренерами, які впроваджують превентивні проекти в закладах освіти - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Працівники Управління ДСНС в області наголосили на тому, що спільне завдання як рятувальників, так і освітян – зорієнтувати підростаюче покоління на відповідальне ставлення до власної безпеки, а також виховати повагу до життя, здоров’я та майна інших людей. Впродовж року Служба порятунку Кіровоградської області спільно з управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації розробляє та втілює в життя план спільних заходів у напрямку всебічного інформування дітей та учнівської молоді щодо правил безпеки життєдіяльності. Такі заходи проводяться у формі семінарів, квестів, навчально-розважальних акцій тощо. Тому рятувальники закликали вчителів підтримати цю корисну справу та використати свій педагогічний досвід задля мотивації учнів проявляти активність під час заходів.


Крім того, фахівці Управління нагадали присутнім про небезпеки зимового періоду, на яких слід акцентувати увагу дітей, щоб вони уникали необачних кроків: пожежна небезпека, крига відкритих водойм, вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни.


На завершення семінару всі учасники отримали тематичні листівки з правилами поведінки у різних ситуаціях, які доречно використовувати під час уроків з основ безпеки життєдіяльності.


         

1076Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: