Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/21/p-jatero-oleksandriiskih-gvardiitsiv-otrimali-orderi-na-novi-kvartiri.htm
новини, 21 лютого 2018

П'ятеро олександрійських гвардійців отримали ордери на нові квартири


Військова частина 2269 Національної гвардії, що базується в Олександрії, відзначила 74-ту річницю з дня заснування. Гості сьогоднішніх урочистих заходів не обмежилися лише вітальними промовами. Представники міської і районної влади подарували сертифікати на кошти шефської допомоги, а начальник Управління авіації Нацгвардії України вручив військовослужбовцям ключі від п'яти квартир. Про це повідомляють кореспонденти "Олександрійських новин".


Урочисті заходи з нагоди 74-річниці з дня заснування військової частини розпочалися на плацу. Після урочистого маршу святкування продовжилося у Палаці культури "Світлопільський". Зі сцени лунало чимало теплих слів вдячності та побажань.


Представники міської та районної влади вручили командиру частини полковнику Русланові Яковлєву сертифікати на грошові кошти. Водночас перший заступник голови Олександрійської райдержадміністрації Юрій Коваль повідомив, що обласна рада планує виділити близько 400 тисяч гривень на благоустрій військової частини.


Під час урочистостей начальник Управління авіації Нацгвардії України генерал-майор Віктор Сліпченко вручив олександрійським військовослужбовцям чергові звання та ключі від 5 квартир, придбаних державою. Відзначили також і команду частини з самбо, яка перемогла на нещодавніх змаганнях Нацгвардії.





Нагадаємо, 21 лютого військова частина 2269 святкує свій День народження

Фото: "Олександрійські новини"


1231Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: