Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/na-suspilnomu-kropivnitskogo-za-konkursom-obrali-menedzhera-foto-.htm
новини, 20 лютого 2018

На Суспільному Кропивницького за конкурсом обрали менеджера (ФОТО)


За результатами відкритого конкурсу менеджеркою Кіровоградської філії Суспільного мовлення обрано Олену Роміцину. Вона здійснюватиме управління адміністративно-господарським блоком філії, до якої входить телеканал “Кіровоград” і радіо “Скіфія-Центр”.


Пані Олена з 1994 року працювала у Кіровоградській ОДТРК редакторкою, коментаторкою та ведучою програм. Останнім часом, уже у філії НСТУ, була ведучою проекту “Радіомайдан”. Олена працює над конвергентними проектами, що охоплюють одразу кілька платформ.


Спеціалізація Олени Роміциної — правнича журналістика. серед її програм: “Право”, “Лінія захисту”, “Юридичний вісник”, “Версії”. Пані Олена веде активну громадську діяльність, зокрема у галузі правової освіти населення. Є авторкою фільмів “Розсекречена пам’ять”, “Доступ до правди”, “Живий урок історії” про Голодомор 1932-1933 років за результатами наукових експедицій.


У додатковому конкурсному відборі менеджера Кіровоградської філії взяли участь 13 кандидатів. Загалом у конкурсі взяли участь 111 осіб. Було обрано 6 продюсерів із 57 кандидатів та 8 менеджерів із 54 охочих.


Нагадаємо, що вперше в історії НСТУ керівників регіональних філій не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Також вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.


У тих регіонах, де конкурс не відбувся у грудні, було призначено тимчасових виконувачів обов’язки менеджера й продюсера. Саме для цих філій у січні 2018 року було проведено повторний конкурс.


16 та 17 лютого відбулися координаційні робочі зустрічі в Києві з менеджерами і продюсерами з усіх регіонів. Протягом двох днів насичених тренінгів та робочих нарад по напрямках: творчому, технічному, кадровому, юридичному, фінансовому, комунікаційному, керівники підрозділів центральної дирекції зустрілися з менеджерами та продюсерами, щоб спільно опрацювати план роботи на найближчий період.



1048Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: