Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/na-kirovogradschini-tilo-politseiskogo-znaishli-u-krinitsi-video-.htm
новини, 20 лютого 2018

На Кіровоградщині тіло поліцейського знайшли у криниці (ВІДЕО)


Як сайт "Кіровоград24" повідомляв раніше в жовтні минулого року тіло 24-рирічного оперуповноваженого Андрія Васильчука із Благовіщенська, що на Кіровоградщині, знайшли у криниці серед поля. Попри молодий вік, хлопець очолив карний розшук і його смерть одразу пов’язували з розслідуванням загадкової справи. Але насправді все вийшло набагато цинічніше!  Напередодні він був на полюванні з друзями. 


Зараз у Благовіщенському розкопали могилу правоохоронця. На ексгумації наполіг адвокат одного з підозрюваних у вбивстві правоохоронця. Родичі у жахливому стресі. 24-річного хлопця знайшли у криниці - повідомляють "Надзвичайні новини".


Напередодні чоловік був на полюванні із друзями: двоє з них-колеги-поліцейські, один працівник СБУ і ще один цивільний. Так звані друзі розповіли, що була ДТП, під час якої і загинув хлопець. А сховали труп, щоб не було догани на роботі. Але цю версію повністю перекреслили експерти. Зараз за ґратами залишається лише один цивільний, який перебував за кермом під час аварії. "Надзвичайні новини" стежитимуть за засіданнями по всіх фігурантах справи.


Читайте також:

На Кіровоградщині розслідують загадкову смерть поліцейського, тіло якого знайшли у криниці серед поля




3535Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: