Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/mandrivnii-festival-kinomedia-u-kropivnitskomu.htm
новини, 20 лютого 2018

Мандрівний фестиваль «Кіномедіа» у Кропивницькому


2 березня 2018 року о 18:30 год. у Креативному ІТ-просторі KOWO (м. Кропивницький, пров. Васильківський 10, 5-й поверх (колишній Smart house)) відбудеться майстер-клас за участі Олени Дуб - фахівця із Інтернет-комунікацій, журналіста, new media-редактора на "Радіо Свобода" (Крим.Реалії) в рамках Мандрівного фестивалю короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа».


Тема майстер-класу - «Ефективне використання соціальних медіа в роботі редакції та громадських організацій».


Вхід вільний за попередньої реєстрації.


Кількість місць обмежена!


Цей невеличкий майстер-клас розрахований на SMM-ників, редакторів, комунікаційних менеджерів, майбутніх та нинішніх журналістів, які працюють у ЗМІ, адмініструють і просувають у соцмережах сторінки своїх видань, виготовляють та просувають контент для соцмереж.


На зустрічі ми поговоримо про основні тренди соцмедіа, які можуть бути корисними для редакцій, журналістів, громадських активістів. Розглянемо успішні і не дуже приклади роботи неурядових ЗМІ в соцмережах. Дізнаємось про нові та повторимо "старі добрі" інструменти.


Дізнавайтесь більше та слідкуйте за новинами на Facebook - сторінці заходу.


1193Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: