Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/kolishni-bezrobitni-kropivnitskogo-dopomagajut-pidtrimuvati-chistotu-v-misti-foto-.htm
новини, 20 лютого 2018

Колишні безробітні Кропивницького допомагають підтримувати чистоту в місті (ФОТО)


Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Для цього використовуються відносно нові, але при цьому дієві державні програми щодо створення нових робочих місць і забезпечення роботою соціально-вразливих верств населення.


Одним із успішних прикладів тісного та плідного співробітництва Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості є співпраця з ПП «Чистий Єлизаветград», яке спеціалізується надіяльності із прибирання будинків і промислових об'єктів. Упродовж минулого року, за допомогою міськрайонного центру зайнятості було укомплектовано 25 вакансій підприємства.


«За сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості підприємству вдалося у короткий термін заповнити 15 новостворених робочих місць, з них 6 шляхом компенсації роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, в тому числі за працевлаштування осіб, які потребують додаткових гарантій з працевлаштування», –зазначила директор ПП «Чистий Єлизаветград» Ольга Анашкіна.


Оскільки на підприємстві, у перспективі, передбачається збільшення штатної чисельності працівників– співпраця міськрайонного центру зайнятості та  ПП «Чистий Єлизаветград» триватиме й надалі.


987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: