Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/bezrobitni-znam-janschini-stajut-spetsialistami-z-ohoroni-pratsi.htm
новини, 20 лютого 2018

Безробітні Знам’янщини стають спеціалістами з охорони праці


Однією з основних вимог ринку праці є рівень підготовки працівника, який не тільки володіє високим рівнем професійної діяльності, але й шукає можливості свого подальшого професійного зростання.


Для підвищення конкурентоспроможності безробітних таз метою ознайомлення з новітніми, безпечними для здоров’я технологіями,Знам’янським міськрайонним центром зайнятості організовується професійне навчання з підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах сільськогосподарськоїгалузі». До навчального процесу залучаються фахівці Навчально-методичного центру  цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.


З метою подальшого працевлаштування на сільськогосподарські підприємствахміста Знам’янка та Знам’янського району,на навчання були направлені 27 безробітних.


На курсах безробітні отримують загальні відомості про розвиток сільськогосподарської техніки та особливості її експлуатації; види паливно-мастильних матеріалів, їх експлуатаційні характеристики та правила поводження з ними. За період навчання шукачі роботи розширюють знання з охорони праці, безпечного ведення робіт та основ трудового законодавства.


Після підвищення кваліфікації та оволодіння безробітними сучасним рівнем безпечного ведення робіт у сільському господарстві, слухачі курсів будуть направлені та працевлаштовані на сільськогосподарські підприємства. Це є гідним підтвердження плідності союзу «служба зайнятості – навчальний заклад–підприємство».


864Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: