Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/19/molod-kropivnitskogo-zaproshuetsja-na-navchannja-do-ukrainskoi-akademii-liderstva.htm
новини, 19 лютого 2018

Молодь Кропивницького запрошується на навчання до Української Академії Лідерства


До уваги випускників шкіл, студентів коледжів та першокурсників віком 16–18 років.  Українська Академія Лідерства розпочала відбір студентів 2018-2019 навчального року. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради Кропивницького.


Українська Академія Лідерства (УАЛ)  — це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл.


Для участі у відборі необхідно до 19 березня 2018 року заповнити онлайн анкету за посиланням: http://goo.gl/KoCvs1


Учасники, що пройдуть усі три етапи відбору, отримають стипендію, яка покриє усі витрати з навчання, проживання, харчування, витрати на мандрівки та медичне забезпечення під час 10 місяців перебування в Українській Академії Лідерства. Детальніше: http://www.ual.org.ua


Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти та Міністерства освіти і науки України.


1048Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: