Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/19/-vulichne-radio-sprostovue-scho-v-iogo-efiri-lunav-rosiiskii-shanson.htm
новини, 19 лютого 2018

«Вуличне» радіо спростовує, що в його ефірі лунав російський шансон


Сьогодні, 19 лютогог на понеділковій апаратній нараді міський голова Кропивницького Андрій Райкович сказав, що його помічники повідомили, що під час ходи з нагоди  Дня виводу радянських військ з республіки Афганістан з гучномовців, які встановлено на зупинках громадського транспорту, лунав російський шансон. Міський голова попросив службовців, які відповідають за цей напрямок роботи, звернути на це увагу.


Нам вдалося зв’язатись з представниками ТОВ «Голос Кропивницького», які запевнили, що російський шансон ніколи не лунав, не лунає і не лунатиме в їх ефірі. Зараз в ефірі переважають пісні Кузьми Скрябіна. Але очевидно хтось почув музичний ролик наданий Кіровоградською обласною філармонією, в рамках інформаційної співпраці, про майбутній концерт в Кропивницькому російського співака Серьогі. Мабуть саме це і стало причиною такого непорозуміння. 


Читайте також:


В Кропивницькому вуличне радіо виконує соціальну місію




964Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: