Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/v-kropivnitskomu-vulichne-radio-vikonue-sotsialnu-misiju.htm
новини, 14 лютого 2018

В Кропивницькому вуличне радіо виконує соціальну місію



Нещодавно, в Кропивницькому, на зупинках громадського транспорту з’явилися гучномовці з яких переважно лунає музика та новини. Міська влада дала дозвіл ТОВ «Голос Кропивницького» на таку діяльність. Це викликало певний суспільний резонанс в місті, тому ми поспілкувалися з однією з засновниць цієї фірми Ганною Бродською та мешканцями міста.


Пані Ганна повідомила, що мовлення вуличного радіо, яке вони організували вже здійснюється на 16-ти зупинках громадського транспорту.


70% ефіру займає музика, часто вона має тематичний ухил. Так в період Нового року лунали новорічні мелодії, в Різдвяні свята щедрівки та колядки, а в річницю загибелі Кузьми Скрябіна – пісні з його доробку.


30% ефіру займають новини, інформація соціального та комерційного спрямування.


За словами співрозмовниці вони інформаційно співпрацюють з міською владою, поліцією, надзвичайними службами, громадськими організаціями. «Це наша соціальна місія, яку ми на себе взяли і продовжуватимемо виконувати. Також у випадку надзвичайних ситуацій, ми маємо домовленість з відповідними структурами, що будемо оперативно працювати, як негайна система оповіщення мешканців міста. Ефірний час нашого радіо з 8-ї години ранку до 21-ї години, і хочу зауважити, що перша і остання година автоматично звучать значно тихіше» - зазначила Ганна Бродська.


Також ми поспілкувалися з жителькою обласного центру Варварою Матвієнко, яка щодня користується громадським транспортом з питанням, як вона ставиться до такої ініціативи і чи не заважає їй мовлення на зупинках? За словами пані Варвари навіть навпаки трохи скорочує очікування на зупинці, вона чє приємну музику та актуально новини. Та й від тих людей, які так само очікують громадський транспорт вона не чула негативних відгуків.


фото - images.ua.prom.st
1744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: