Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-zustrich-z-poetami-artemom-lutsenkom-ta-kirilom-polischukom.htm
новини, 14 лютого 2018

У Кропивницькому відбудеться зустріч з поетами Артемом Луценком та Кирилом Поліщуком


15 лютого о 14.00 відділ краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує в Літературну світлицю на зустріч з молодими поетами Артемом Луценком та Кирилом Поліщуком: «Міст – електронні антології. Творчість, яка єднає міста».


«Міст» – це всеукраїнський мистецький незалежний проект, головна мета якого – побудувати культурний міст між містами України, створити своєрідний трансфер митців, ідей та культурних проектів. У рамках проекту «Міст» організовуються творчі вечори, літературні читання, концерти. Митці, незалежно від географії, повинні триматися разом, допомагати один одному в реалізації та популяризації проектів – літературних, театральних, образотворчих, музичних.


Літературну антологію позиціонують як культурний місток між унікальною творчістю: «Під однією обкладинкою зібрані вірші про міста, подорожі, почуття, емоції, викликані подорожами, вокзали, дороги, рух. Кожен поет – окрема станція – різна, неповторна, зі своїми оголошеннями і потягами, пасажирами і містами, які відкриваються за дверима вокзалу. Читач має проїхати усі станції, щоб зрозуміти та осягнути усю метушню вокзалів, тепло і прохолоду міст, рух подорожей та усю щирість молодіжної поезії.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24


Вхід – вільний.


1005Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: