Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/u-kropivnitskomu-politsija-ohoroni-spiimala-kradija-telefonnogo-kabelju.htm
новини, 14 лютого 2018

У Кропивницькому поліція охорони спіймала крадія телефонного кабелю


Спроба злодія заховатися від поліцейських завершилася невдачею. У чоловіка виявили предмет, схожий на ніж, та частину відрізаного дроту - повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.


Близько опівночі наряд поліції охорони в обласному центрі отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в  багатоповерхівці, розташованої в одному з районів міста.


Прибувши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати під’їзди та прилеглу територію. У результаті виявили пошкодження повітряної лінії телефонного кабелю, а неподалік від будинку за кущами правоохоронці помітили чоловіка з пакетом. Громадянин не зміг відповісти про мету свого перебування в даному місці.


Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд особи. У кишені куртки чоловіка виявили предмет, схожий на ніж, а в пакеті – скручений кабель довжиною близько 20 метрів.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Порушником виявився 24-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.


За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, особі інкримінують правопорушення, передбачене ч 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).


         

897Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: