Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/u-kropivnitskomu-inspektori-patrulnoi-politsii-initsijuvali-aktsiju-zberezhi-zhittja-kohanim-ljudjam-foto-.htm
новини, 14 лютого 2018

У Кропивницькому інспектори патрульної поліції ініціювали акцію «Збережи життя коханим людям» (ФОТО)



Сьогодні, 14 лютого, патрульні вирішили підтримати Всеукраїнську акцію #Керуй та ініціювали свій захід – «Збережи життя коханим людям».


Від самого ранку патрульні поліцейські шукали надійних водіїв та пішоходів аби привітати їх з Днем закоханих, подарувати тематичні яскраві наліпки та впевнитися, що вони знають основні правила дорожнього руху, адже саме від дотримання правил безпеки на дорозі залежить життя кожного з нас - повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.


«Сьогодні чудове свято – День всіх закоханих. І ми раді саме цього дня нагадати кропивничанам про основні правила дорожнього руху, подарувати їм гарний настрій, а разом з тим креативну наліпку та головний атрибут свята – «валентинку», - коментує інспектор патрульної поліції Вікторія Грінченко.


І водії і пішоходи від такої уваги патрульних в захваті. Всі вони дякували охоронцям порядку за роботу та обіцяли більше ніколи не порушувати правила дорожнього руху.
До сьогоднішньої акції долучилися близько 250 кропивничан.


Нагадаємо, приєднатися до акції #Керуй_Кропивницький можуть всі бажаючі. Для цього необхідно завітати до УПП в Кіровоградській області та обрати собі наліпку. Жовтий стікер потрібно наклеїти на свій транспортний засіб і ніколи більше не порушувати правила дорожнього руху.


                  

1623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: