Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/tema-pershogo-tok-shou-bar-er-na-telekanali-ttv-avtobusi-proti-marshrutok-anons-.htm
новини, 14 лютого 2018

Тема першого ток-шоу «Бар’єр» на телеканалі ТТV : Автобуси проти маршруток (АНОНС)


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24» в четвер, 15 лютого, на телеканалі ТТV стартує нове політичне ток-шоу «Бар’єр». Автором і ведучим програми є політик та журналіст Олександр Дануца.


Дебютною темою програми є «Автобуси проти маршруток». В програмі обговорюватиметься ситуація яка склалася на ринку пасажиро перевезень в обласному центрі, перспективи комунального та приватних перевізників, можливе чергове підняття тарифу на проїзд та інші питання з цієї теми.


Гостями в студії будуть директор КП «Електротранс» Олександр Луценко та директор ПП «Олікс» Дмитро Вінницький.


Питання до гостей можна поставити в коментарях під цією публікацією, або на сайті або в соціальній мережі фейсбук. Тако питання можна буде поставити в ході дискусії під онлайн трансляцією в мережі фейсбук, яка вестиметься зі сторінки сайту «Кіровоград24».


Нагадаємо, що ток-шоу «Бар’єр» стартує в четвер, 15 лютого. Пряма трансляція на телеканалі ТТV о 19:00 (аналогове мовлення)


Трансляція о 20:30 (цифрове мовлення: Т2 та кабельні мережі)


Онлайн трансляція в соціальній мережі фейсбук на сторінці сайту «Кіровоград24»


1839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: