Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/14/na-kirovogradschini-u-vsesvitnii-den-zakohanih-odruzhilisja-dvoe-politseiskih-foto-.htm
новини, 14 лютого 2018

На Кіровоградщині у всесвітній день закоханих одружилися двоє поліцейських (ФОТО)


Світлана Таровик та Іван Вєлєв сьогодні взяли шлюб в одному з центральних РАЦСів Кропивницького. Головним свідком на урочистій церемонії став їх шестирічний синочок – Микола, серед почесних гостей – батьки, друзі молодят та, звичайно ж, колеги по роботі. Саме через це, зізнається Іван, урочистості вдалося запланували якраз у час обідньої перерви - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


 До такого важливого у житті родини кроку пара підходила з особливим натхненням. Рішення побратися саме 14 лютого, за словами Світлани, спало на думку їй. Адже почуття у молодій родині, вважає, без перебільшення перевірені часом. Пропозицію дівчина отримала вже давно, а от із організацією заходу підтримали колеги та товариші по службі, яких у Вєлєвих чимало.


Світлана працює провідним спеціалістом сектору документального забезпечення Головного управління поліції області, Іван Вєлєв завідує складом озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення обласного главку відомства.


Познайомилися молоді люди на роботі. Дружні стосунки між ними  досить швидко переросли в ніжні почуття, з якими зростали взаємоповага, підтримка та порозуміння. Однією з найважливіших подій для них обох стало народження первістка – Миколки.


Перед урочистою церемонією усміхнений хлопчик поводить себе спокійно і зовсім не хвилюється, на відміну від своїх батьків, дідусів та бабусь. Пояснює, у його родині сьогодні свято і у нього відповідальне завдання – тримати подушечку з обручками, по секрету ділиться таємницею – що саме з татом сьогодні даруватимуть мамі Світлані на день закоханих.


На завершення заходу розчулені і щасливі наречені приймали вітання від своїх рідних, друзів і колег. Від імені колективу поліції області та очільника обласного главку Сергія Кондрашенка, з днем народженням сім’ї пару привітав керівник управління ЛМТЗ ГУНП в області Петро Крейтор. Він побажав молодій родині злагоди і благополуччя, та, звичайно ж, пронести почуття любові один до одного через все життя.


                     


1496Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: