Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/13/u-kropivnitskomu-bezrobitnih-zaproshuvali-opanuvati-perukarske-mistetstvo.htm
новини, 13 лютого 2018

У Кропивницькому безробітних запрошували опанувати перукарське мистецтво



Ефективною формою співпраці з соціальними партнерами щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників.


Цього разу Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості було організовано зустріч безробітних з пофесіоналами перукарської справи. Серед них: територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кіровоградського району та фізична особа-підприємець Таміла Домарацька.


Під час заходу шукачі роботи ознайомилися з наявними вакансіями та специфікою перукарської справи, заробітноюплатою, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам та іншою корисною інформацією, пов’язаною з працевлаштуванням.


Фахівці міськрайонного центру зайнятості проінформували присутніх про те, що служба зайнятості здійснює професійну підготовку та перепідготовку безробітних громадян під конкретні замовлення роботодавців. Зазначалося, що на сьогодні є можливість навчатися за професією «перукар».


За підсумками зустрічі троє безробітних виявили бажання у здобутті нової професії та можливості подальшого працевлаштування на зазначені підприємства і сформували заяви на навчання за професією «перукар». 


1202Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: