Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/13/politsija-vstanovila-osobu-17-richnogo-zlovmisnika-jakii-obikrav-apteku.htm
новини, 13 лютого 2018

Поліція встановила особу 17-річного зловмисника, який обікрав аптеку


Ним виявився 17-річний житель Голованівського району. Злодій викрав системний блок та майже 1300 гривень. За вчинене юнаку загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі - повідомляє Голованівський відділ поліції Кіровоградської області.


«До відділу поліції надійшло повідомлення від власника аптеки про те, що невідома особа пошкодила ролети на вікні приміщення, проникла всередину і викрала майно.


Поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили причетність до крадіжки раніше судимого за аналогічні злочини неповнолітнього жителя району. У даний час викрадене вилучено», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.


За цим фактом проводиться розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


          

1196Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: