Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/13/pidpriemets-radikal-za-odin-den-prodav-golovanivskim-podatkivtsjam-tri-partii-vugillja-za-zavischenimi-tsinami.htm
новини, 13 лютого 2018

Підприємець-«радикал» за один день продав голованівським податківцям три партії вугілля за завищеними цінами


#


Голованівська ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області прозвітувала про підписання трьох договорів на поставку твердого палива, а точніше вугілля марки АМ. Усі три договори було підписані 29 січня, та викладені в системі ProZorro з різницею у 6 хвилин - повідомляє

Прозоро.


Відповідно до умов договорів підрядник, а ним було обрано ФОП Тонконоженко Валентина Васильовича, має поставити податківцям три партії товару:


  • 9 тонн на загальну суму 62 тисячі 550 гривень до Новоархангельська (договір №3);
  • 7 тонн на загальну суму 49 тисяч 847 гривень до Добровеличківки (договір №4);
  • 7 тонн на загальну суму 49 тисяч 847 гривень до Добровеличківки (договір №5).

Не важко підрахувати, що в менших партіях ціна за одну тонну становила 7 тисяч 121 гривня, а от більший вантаж підприємець погодився відправити по 6 тисяч 950 гривень за тонну. Зауважимо, що вартість вугілля в будь-якому випадку є завищеною у порівнянні з середніми цінами по Кіровоградській області. Для прикладу, Добровеличківська сільська рада за результатами відкритих торгів отримає вугілля такої ж марки по 6,5 тисяч за тонну, а Розношенська ЗОШ Благовіщенської райради купила за прямим договором палива по 6,33 тисяч за тонну.


Валентин Тонконоженко відомий не лише своєю підприємницькою діяльністю. У 2010 році він у складі партії «Єдиний центр» балотувався до Кіровоградської обласної ради. А у 2015-му спробував стати депутатом Новоархангельської райради вже як член Політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка".


фото - bug.org.ua


1470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: