Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/12/nardep-jarinich-zvernuvsja-do-groismana-vzjati-pid-osobistii-kontrol-situatsiju-z-molodimi-likarjami.htm
новини, 12 лютого 2018

Нардеп Яриніч звернувся до Гройсмана з проханням взяти під особистий контроль ситуацію з молодими лікарями


З таким зверненням, народний депутат-лікар від Кропивницького виступив з парламентської трибуни в п'ятницю, 9 лютого 2018 року.


«Звертаюсь до Прем’єр-Міністра України від імені десятка тисяч молодих лікарів з проханням взяти під особистий контроль неприпустиму ситуацію грубого порушення їх конституційних прав!6 жовтня 2016 року Верховна Рада прийняла Закон 1662-8, згідно якого випускники вищих медичних навчальних закладів вільні у виборі місця роботи. На виконання вимог Закону, 31 травня 2017 року Кабінет Міністрів скасував Постанову № 992, яка передбачала обов’язок молодого лікаря відпрацювати три роки за направленням. Однак, МОЗ до цього часу не привів свої підзаконні акти у відповідність до Закону та урядової Постанови. Внаслідок цього, молоді лікарі вимушені захищати свої законні права у судовому порядку.Прошу Голову Уряду взяти під особистий контроль та вважати це депутатським запитом», - виступив з трибуни Костянтин Яриніч.



фото - i.ytimg.com

3748Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Влад12 лютого 2018 22:42
0
Дякую, шо переймаєтесь справами молодих лікарів. Складається таке враження що більше нікому не потрібні наші проблеми.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: