Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/12/nardep-jarinich-vistupiv-na-sesii-oblradi-z-privodu-pererahunku-pensii-viiskovosluzhbovtsjam-ta-pensioneram-mvs.htm
новини, 12 лютого 2018

Нардеп Яриніч виступив на сесії облради з приводу перерахунку пенсій військовослужбовцям та пенсіонерам МВС



Сьогодні, 12 лютого, відбулася позачергова сесія облради, на якій розглядалося питання «Про вжиття невідкладних заходів щодо перерахунку розміру пенсій військовослужбовців та пенсіонерів інших силових структур».



«До мене зверталися неодноразово з цим питанням. Я у свою чергу звертався до Кабміну та ВРУ так, як це питання однозначно потребує розгляду і підтримки ВРУ», - говорить голова облради Олександр Черноіваненко.



На засіданні вуступали зі зверненнями пенсіонери-військовослужбовців та пенсіонери інших силових структур.


Також на засіданні був присутній депутат Верховної Ради України Костянтин Яриніч: «На 2 засіданнях я піднімав питання стосовно перерахунку пенсій, написав 6 депутатських звернень, тому що це питання без сумніву є надважливим. Зараз законопроект з цього питання в РНБО, поки про нього нічого не відомо. Як тільки цей проект повернеться з РНБО, його одразу ж винесуть на розгляд ВРУ», - говорить нардеп Костянтин Яриніч.


2227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: