Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/u-zv-jazku-iz-pogirshennjam-pogodnih-umov-oblasnii-operativnii-shtab-perehodit-na-tsilodobovii-rezhim-roboti.htm
новини, 18 січня 2018

У зв'язку із погіршенням погодних умов обласний оперативний штаб переходить на цілодобовий режим роботи


Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко провів засідання штабу ДСНС.


У засіданні оперативного штабу ДСНС у режимі відеоконференції взяв участь перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, керівництво ДСНС у Кіровоградській області, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів міністерств та відомств в області.


За результатами засідання оперативного штабу, Віце-прем’єр дав низку доручень.


Після засідання штабу ДСНС, перший заступник голови облдержадміністрації провів оперативну нараду. Сергій Коваленко наголосив на необхідності переведення обласного оперативного штабу на цілодобовий режим роботи. Усім службам, задіяним у процесі ліквідації можливих надзвичайних ситуацій діяти згідно із планом взаємодії, затвердженим головою ОДА. Головам РДА доручено залишатися на територіях і особисто контролювати ситуацію та оперативно вживати заходів із протидії негоді. Крім того, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко доручив управлінню освіти, науки, молоді та спорту ОДА заборонити підвезення дітей до навчальних закладів 18 січня, оскільки саме цього дня очікуються найбільш складні погодні умови.


1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: