Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/u-zhitelja-kirovogradschini-politseiski-viluchili-kanabis.htm
новини, 18 січня 2018

У жителя Кіровоградщини поліцейські вилучили канабіс


Раніше судимий мешканець одного з сіл Гайворонського району зберігав за місцем свого проживання канабіс. Працівники поліції у ході проведення розшукових заходів отримали оперативну інформацію про вчинення місцевим жителем кримінального правопорушення, яка у ході перевірки знайшла підтвердження - повідомляє Гайворонський відділ поліції Кіровоградської області.


Під час огляду житлового будинку чоловіка поліцейські виявили речовину, схожу на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. За поясненням громадянина, зілля він зберігав для власних потреб без мети збуту. Вилучене направлено для проведення експертиз.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Вирішується питання про повідомлення зловмиснику підозру. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання – до 3 років позбавлення волі.



1583Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: