Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/trivae-priiom-dokumentiv-na-posadi-regionalnih-menedzheriv-i-prodjuseriv-suspilnogo.htm
новини, 18 січня 2018

Триває прийом документів на посади регіональних менеджерів і продюсерів Суспільного


Суспільне проводить додатковий конкурс на посади менеджерів і продюсерів у тих регіональних дирекціях, де конкурс не відбувся раніше. Станом на 15:00 середи, 17 січня, свої документи подали 15 осіб, 11 з яких – кандидати на посади менеджерів, і 4 – на посади менеджерів філій.


Прийом документів триматиме до 25 січня.

Менеджерів та продюсерів обиратимуть шляхом відкритого відбору. Основні вимоги до претендентів на посади, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за посиланнями:

Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Положення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Супровідний лист

Згода на обробку персональних даних


Документи для участі в конкурсі можна подати з 12 до 25 січня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42 (у письмовому вигляді) та скановані копії – на електронну скриньку [email protected].


За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-51-64.


Нагадаємо, за підсумками першого відбору, який тривав із 8 по 21 листопада, у більшості регіонів уже обрано менеджерів і продюсерів. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки менеджера й продюсера. Саме для цих філій зараз оголошено повторний конкурс. Конкурс на посаду менеджера Дніпровської філії буде оголошено після адміністративного злиття Дніпровської та Криворізької філії.


1082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: