Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/shkoljari-kolegiumu-u-kropivnitskomu-stali-uchasnikami-olimpiiskogo-dnja-zdorov-ja-.htm
новини, 18 січня 2018

Школярі колегіуму у Кропивницькому стали учасниками «Олімпійського дня здоров’я»


У Кропивницькому, в навчально-виховному комплексі Колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання відбувся «Олімпійський день здоров'я», присвячений Дню Соборності та Свободи України - повідомляє сайт Міська рада міста Кропивницького.


У спортивному святі, організованому завдяки співпраці управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь 90 школярів. Діти змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.


Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, а також отримали призи від обласного відділення НОК України.



1001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: