Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/kropivnitska-zirka-u-13-vzjala-uchast-u-turniri-rizdvjani-kanikuli-.htm
новини, 18 січня 2018

Кропивницька «Зірка» U-13 взяла участь у турнірі «Різдвяні канікули»


З 10 по 14 січня кропивницька «Зірка» U-13 брала участь у турнірі «Різдвяні канікули», що проходили в місті Маріуполь. Окрім нашої команди, учасниками цих змагань було ще 11 колективів. За жеребом підопічні Вадима Даренка потрапили до групи «В», де також грали ФК «Маріуполь-2006», СДЮШОР «Космос» (Запоріжжя) та «Авангард» (Краматорськ).


Кропивничани впевнено виграли свій квартет, здобувши три перемоги. У першому турі наші юнаки просто таки «знищили» краматорський «Авангард» – 10:0. Хет-трик на свій рахунок записав Антон Львов, по дублю оформили Максим Нетребенко та Владислав Владіміров. Також відзначилися Олександр Жадан, Євген Присяч та Максим Скороход.


Наступного дня наша команда обіграла ФК «Маріуполь-06» – 7:0. Голами відзначилися Максим Скороход, який забив двічі, а також Максим Нетребенко, Євген Присяч, Захар Дзядик, Владислав Владіміров й Олександр Жадан. У заключному протистоянні групового етапу «Зірка» не без проблем здолала запорізький «Космос» – 2:0. Уже в другому таймі забивали Максим Скороход та Захар Дзядик.


Тож, кропивничани здобули перше місце в своїй групі й вийшли до півфіналу. За вихід до фіналу нашим хлопцям довелось посперечатися з дніпровським УФК. Підопічні Вадима Даренка пропустили першими, але ще в першому таймі після прострілу Максима Скорохода захисник наших суперник зрізав м’яч у свої ворота – 1:1. А після перерви влучний удар Максима Нетребенка з пенальті, котрий заробив Віктор Цуканов, встановив остаточний результат поєдинку – 2:1 на користь наших хлопців.


У фіналі вихованці нашої Академії протистояли бердянському ДЮСШ. Перший тайм поєдинку завершився внічию 0:0, а в другому таймі голи Максима Нетребенка та Ернеста Пономаренка з пенальті, котрий заробив Захар Дзядик, принесли перемогу кропивницькій «Зірці» U-13 не лише в конкретному матчі, а й на турнірі загалом.


Підсумовуючи виступ своїх підопічних на цих змаганнях, наставник команди Вадим Даренко відзначив, що завдання перемогти будь-якою ціною не ставилося. Хоча, звісно ж, перше місце не може не тішити. Головне, що юнаки отримали ігровий досвід, зокрема проти команд, з якими нашій команді в майбутньому грати в ДЮФЛ України.


Також, варто відзначити, що звання найкращого воротаря турніру отримав наш голкіпер Денис Вакулик, а Максима Скорохода назвали кращим гравцем у складі кропивничан. Найкращим бомбардиром «Зірки» на цьому турнірі став Максим Нетребенко з п’ятьма забитими м’ячами.


1596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: