Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/futbolisti-kropivnitskoi-zirki-viishli-z-vidpustki-i-proveli-pershe-trenuvannja.htm
новини, 18 січня 2018

Футболісти кропивницької «Зірки» вийшли з відпустки й провели перше тренування


Футболісти кропивницької «Зірки» вийшли з відпустки й провели перше тренування, а капітан нашої команди Максим Драченко дав клубній прес-службі перше інтерв’ю у 2018 році.


- Максиме, який настрій у команди після завершення відпустки?


- Настрій хороший, бойовий. Усі скучили один за одним і після відпочинку з новими силами готові розпочинати підготовку до другої половини сезону. Щойно завершилось перше тренування, і видно було по всім, що ми скучили за тренуваннями, скучили за іграми, скучили за футболом.


-  Як ти особисто провів відпустку?


-  Разом з родиною зустрів Новий рік, а потім удалось з’їздити в Європу. Ми відвідали Копенгаген, Париж, Барселону, Будапешт, самі собі, скажімо так, організували турне Європою.


-  Ти підтримував форму під час відпустки?


- Уже після Нового року я постійно бігав, аби тримати себе в тонусі, й щоб легше було потім уходити в тренувальний процес. Кілька разів працював з м’ячем, але в основному зосереджувався на біговій роботі. У відпустці не можна тільки відпочивати, треба ще й підтримувати форму.


-  Чи не лякає такий ранній старт другої половини сезону?


- Відверто кажучи, зовсім не лякає. Наше завдання зараз якомога краще підготуватися до першої офіційної гри в 2018 році проти ФК «Маріуполь» та другої половини сезону загалом. Звісно, незрозуміло, що буде в лютому з погодою, але в будь-якому випадку умови будуть рівні для всіх. Думаю, що вже ближче до дати проведення матчу почнемо вивчення суперника й безпосередньо готуватимемось на конкретний поєдинок.


-  Що ти можеш побажати вболівальникам команди в Новому році?


- вісно, хотілося б привітати всіх вболівальників з минувшими святами, з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю всього найкращого в році, що вже настав, а ми, зі свого боку, будемо робити все, для того, аби радувати наших фанатів гарною грою та позитивними результатами.


1092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: