Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/derzhavna-komisija-z-jasovuvala-chi-gotovi-oblasti-do-likvidatsii-naslidkiv-nesprijatlivih-pogodnih-umov-u-zimovii-period.htm
новини, 18 січня 2018

Державна комісія з'ясовувала, чи готові області до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов у зимовий період


17 січня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулось засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо готовності органів управління та формувань цивільного захисту центральних та місцевих органів виконавчої влади до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов у зимовий період. Засідання проходило режимі відеоконференції, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Про заходи, які вживаються місцевими органами влади щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов на території Кіровоградської області, доповідав перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, який повідомив, що органи управління, транспортна інфраструктура, системи енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичні установи та об'єкти соціальної сфери області готові до стабільної роботи у період ускладнення погодних умов.


Одразу по завершенню веб-засідання державної комісії відбулось засідання обласної комісії ТЕБ та НС під головуванням Сергія Коваленка, на якому розглядалось питання  невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час ускладнення погодних умов. 


Управління ДСНС в області представляв т.в.о. начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, який повідомив присутнім, що сили та засоби Служби порятунку області, а саме: 211 чоловік особового складу та 57 одиниць техніки Кіровоградського гарнізону приведені у стовідсоткову готовність до виконання завдань за призначенням у випадку ускладнення погодних умов. У резерві перебувають 249 чоловік особового складу, 8 одиниць інженерної техніки, тягач, 65 пожежних автомобілів та спеціальної техніки, 2 піротехнічні розрахунки, 2 пересувні пункти обігріву на базі автомобілів підвищеної прохідності, 46 електростанцій. 


    



862Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: