Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/17/podrobitsi-guchnogo-zatrimannja-na-2-h-milionnomu-habari-direktora-budivelnogo-pidpriemstva.htm
новини, 17 січня 2018

Подробиці гучного затримання на 2-х мільйонному хабарі директора будівельного підприємства


Як сайт "Кіровоград24" писав раніше 16 січня 2018 року у Кропивницькому працівники департаменту захисту економіки Нацполіції затримали керівника підприємства, який вимагав 2 мільйони гривень неправомірної вигоди. 


За вказану суму директор будівельного підприємства пообіцяв зменшити суму за підключення підприємства до газопостачання - повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України .


Працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській областізадокументували керівника будівельного підприємства та посадових осіб підприємства газової галузі, які організували схему «додаткового заробітку».


Правоохоронці встановили, що «ділки» вимагають від приватного підприємця 2 мільйони гривень за зниження вартості розроблення технічного газового проекту та його затвердження. У подальшому пообіцяли підключити підприємство до мережі.


Оперативниками обласного управління захисту економіки Нацполіції було встановлено, що вартість розробки технічної документації штучно було завищена


Так, за зменшення її вартості до 2 мільйонів гривень фігуранти вимагали «бонус».


Сьогодні, 16 січня, працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області затримали керівника будівельного підприємства у власному автомобілі під час отримання обумовленої суми хабара.


Зловмиснику загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.


На даний час встановлюються всі причетні особи до вчинення даного кримінального правопорушення.


Читайте також: 

Посадовця «Кіровоградгазу» затримали на хабарі в два мільйони гривень (ФОТО)



         

1450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: