Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/17/lishe-odin-den-mozhna-bude-zapisatis-bezkoshtovno-do-oblasnoi-biblioteki.htm
новини, 17 січня 2018

Лише один день можна безкоштовно записатись до обласної бібліотеки


Шановні кропивничани і гості міста. Подарунок до свята Водохреща! 19 січня, лише один день, запис до обласної універсальної наукової бібліотеки  ім. Д.І.Чижевського – безкоштовний (це стосується і перереєстрації за терміном читацьких квитків).


Станьте користувачем головної бібліотеки області за три прості кроки: 1.пред’явіть паспорт або документ, що його замінює; 2.надайте необхідні відомості для оформлення читацького квитка; 3.ознайомтеся з правилами користування бібліотекою.


Читацький квиток – це вільний вхід у простір інформації, творчості і технологій, а також  сучасні виставки, презентації, літературно-музичні перфоманси, можливість брати книги додому на певний термін, користуватися мережею Інтернет, брати участь у розмовних клубах англійської та німецької мов, кіноклубах, клубі  інтелектуальних ігор та багато інших інформаційних пропозицій…


Чекаємо на Вас з 10.00 до 19.00 за адресою: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.


Приємний бонус для нових користувачів

19 cічня о 17.00у відділі мистецтв у рамках проекту «Артхаус Клуб» і фестивалю «Нове Британське кіно»відбудеться показ фільму «У пошуках цукрової людини/SEARCHINGFORSUGARMAN». Фільм отримав у 2012 році спеціальний приз журі та приз глядацьких симпатій на кінофестивалі «Санденс»; і в 2013 році -  премію «Оскар» за кращий документальний фільм.


До зустрічі в гостинних залах обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського


740Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: