Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/17/ansambl-rosinka-peremig-na-lvivskomu-festivali-rizdvjani-kanikuli-.htm
новини, 17 січня 2018

Ансамбль «Росинка» переміг на львівському фестивалі «Різдвяні канікули»


3 10 по 13 січня вихованці Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчостібрали участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», який проходив у Львові - повідомляє Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Цьогоріч фестивалю виповнилося вже 27 років. До різдвяного Львова презентувати свої таланти завітали майже тисяча дітей з 15 областей України. Познайомитися з традиціями українського Різдва та представити культуру своєї країни на фестиваль приїхали і юні артисти з Польщі.


Вихованці хореографічного ансамблю «Росинка» (художній керівник – Заслужений працівник культури України Галина Чайковська) виступили зі своїми яскравими та динамічними номерамиу номінації «Народна хореографія та стилізація».Журі конкурсу, враженеоригінальністю постановок і хореографічною майстерністю юних кропивницьких артистів,нагородило колектив обласного ЦДЮТ дипломом лауреата І премії та кубком фестивалю. Окрім того,організатори запросили «Росинку» взяти участь у  заключному Гала-концерті фестивалю, честь виступити на якому отримали кращі 15 колективів-учасників «Різдвяних канікул».


Перша перемога у новому році, екскурсії різдвяним містом,вечір одноактних балетів «Шехерезада» та «Кармен-сюїта»  у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької танеймовірна святкова атмосфера Львова– ці різдвяні канікули педагогамівихованцям «Росинки» запам'ятаються надовго.


            

1368Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: