Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/16/v-oleksandrii-skasuvali-bezkoshtovnii-proizd-dlja-shkoljariv-uchiteliv-ta-medikiv.htm
новини, 16 січня 2018

В Олександрії скасували безкоштовний проїзд для школярів, учителів та медиків



В Олександрії з 2018 року скасували безкоштовні проїзні для учнів, вчителів та медиків. Пільги залишилися тільки для пенсіонерів, ветеранів та інших категорій громадян, передбачених законодавством.


Таку інформацію журналістам "Олександрійських новин" підтвердила начальник управління інформатизації та інформаційно-аналітичної політики міської ради Інна Московченко сьогодні, 16 січня.


За її словами, на останній сесії 2017 року, бюджетній, депутати міськради не передбачили коштів для безкоштовних проїзних на перший квартал нового року. Тому наразі в Олександрії фінансуються лише пільги відповідно до законодавства: для пенсіонерів, ветеранів та інших категорій.


Інна Московченко також додала, що депутати можуть переглянути питання проїзних на одній із наступних сесій. Крім того, вже цього тижня виконавчий комітет має внести зміни до свого рішення про скасування безкоштовного харчування для учнів 1-4 класів.


Нагадаємо, безкоштовні проїзні для учнів та вчителів із віддалених мікрорайонів Олександрії, а також для медиків діяли з вересня 2017 року.


фото - zz.te.ua

1443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: