Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/16/p-jat-atoovtsiv-otrimajut-zemelni-diljanki-v-novomirgorodskomu-raioni.htm
новини, 16 січня 2018

П’ять АТОвців отримають земельні ділянки в Новомиргородському районі


Під час зустрічі, що відбулася з учасниками антитерористичної операції у Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградській області, начальник Ігор Зінченко вручив накази щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на території села Каніж Новомиргородського району 5 військовослужбовцям - повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру.


Вітаючи присутніх з новорічними святами, він акцентував увагу на тому, що сьогодні не існує таких питань, які б взагалі не можна б було вирішити цивілізованим шляхом і запросив до активного партнерського діалогу.


Активістка Любов Власова запевнила, що дана співпраці триватиме й надалі. Адже попереду – процес оформлення даних земельних ділянок у власність.


Так, від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у Кіровоградській області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 7055 земельних ділянок. Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею майже 14 тис. гектарів. В цілому середній розмір наданих у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства складає 1,87 га. Також учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 9556 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення землі. Найбільше надійшло заяв стосовно оформлення земельних ділянок від військовослужбовців Новомиргородського, Кіровоградського, Знам’янського й Олександрійського районів.


фото - storage1b.censor.net.ua

1167Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: