Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/15/za-vihidni-v-kropivnitskomu-stalosja-6-dtp-odna-z-jakih-skoiv-p-janii-vodii.htm
новини, 15 січня 2018

За вихідні в Кропивницькому сталося 6 ДТП, одна з яких скоїв п'яний водій (ФОТО)


У суботу, 13 січня, близько 3-ї години ранку, на вулиці В'ячеслава Чорновола, водій Daewoo Lanos не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки – виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з електроопорою - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час спілкування з 26-річним керманичем патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, це підтвердив і результат алкотестера – 1,85 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує допустиму норму.


Сам водій на щастя не постраждав.


Патрульні склали на винуватця ДТП 2 адмінматеріали: за ч.1 ст. 130 (Керування авто у стані сп’яніння) КУпАП та ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП.


Автомобіль довелося транспортувати за допомогою іншого транспортного засобу.


14 січня, близько 10-ї години, патрульні виявили рейсовий автомобіль СПВ «РУТА», який рухався вулицею Вокзальна з явними технічними несправностями. Пасажирів в салоні автомобіля в цей час не було.


Під час спілкування з керманичем охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом це підтвердив і лікар під час медичного освідування в Кіровоградському обласному наркологічному диспансері.


Інспектори склали на водія 2 адміністративних матеріали: за ч.2 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має певні технічні несправності) КУпАП та ч. 1 ст. 130 (Керування авто у стані сп’яніння) КУпАП.


Шановні громадяни! Будьте відповідальнішими, не сідайте за кермо напідпитку!Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху!


               

1247Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: