Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/15/u-svitlovodsku-politsija-vikrila-zlovmisnika-jakii-skoiv-kradizhki-tehniki.htm
новини, 15 січня 2018

У Світловодську поліція викрила зловмисника, який скоїв крадіжки техніки



40-річний житель міста Світловодськ раніше вже притягувався до відповідальності за грабіж та крадіжки.Нині йому загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.


«До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про викрадення її плазмового телевізора «Самсунг» - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


Через декілька днів інша жителька звернулася із заявою про аналогічний злочин. Жінка позбулася телевізора "Сатурн-267", вартістю близько 2800 гривень.


Правоохоронці встановили причетність до крадіжок знайомого потерпілих. Чоловік приходив до будинку, просився переночувати, а коли господарка йшла відпочивати, викрадав телевізор. Техніку злодій встиг продати. У даний час поліцейські вилучили один із телевізорів», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



983Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: