Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/15/u-dolinskii-na-jarmarku-vakansii-shukali-buhgalteriv-dlja-tsentralnoi-raionnoi-likarni.htm
новини, 15 січня 2018

У Долинській на ярмарку вакансій шукали бухгалтерів для центральної районної лікарні


Основним завданням служби зайнятості є сприяння у підборі підходящої роботи незайнятому населенню та допомоги роботодавцям в укомплектуванні робочою силою та підборі працівників. Однією із ефективних форм  є проведення міні-ярмарків вакансій.


Тож днями такий захід пройшов в приміщенні Долинського районного центру зайнятості. У заході взяла участь головний лікар Долинської центральної районної лікарні – Наталія Шевченко, яка представила на розгляд шукачів роботи вакансіїбухгалтера з нарахування заробітної плати та бухгалтера по договірних відносинах.


Н. Шевченко детально ознайомила учасників ярмарку з наявними вакансіями, режимом роботи, умовами праці, завданнями та обов'язками. Дала змістовні відповіді на всі запитання безробітних, провела співбесіди з можливими кандидатами на заявлені посади.Загалом у заході взяли участь 10 осіб.


З кожним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду.За результатами співбесід один безробітнийотримав направлення на працевлаштування на посаду бухгалтера по нарахуванню заробітної плати.


Шукачіроботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і цікавого заходу.


1211Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: