Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/15/ponad-10-tisjach-meshkantsiv-kirovogradschini-otrimali-timchasovu-robotu.htm
новини, 15 січня 2018

Понад 10 тисяч мешканців Кіровоградщини отримали тимчасову роботу


Однією із форм матеріальної підтримки безробітних, розширення можливостей їхнього закріплення на робочому місці є громадські та інші роботи тимчасового характеру.


Значну користь від організації громадських робіт мають сільські територіальні громади, адже силами безробітних виконуються роботи з благоустрою населених пунктів, впорядкування придорожніх смуг, парків, кладовищ, меморіалів Слави, братських могил та військових поховань, проводяться ремонтні роботи на об’єктах соціальної сфери та роботи, пов’язані з відновленням та збереженням пам’яток культури ін.


У минулому році тимчасовою зайнятістю було охопленоблизько 10,4 тисяч безробітних громадян, які перебували на обліку у центрах зайнятості області.


Таким чином, громадські та інші роботи тимчасового характеру сприяють переходу до постійної зайнятості місцевих мешканців, соціальному розвитку територіальних громад, а головне – збереженню мотивації безробітних до праці.


Відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості


      

973Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: