Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/15/miskii-golova-kropivnitskogo-novii-rik-treba-rozpochati-z-chistoti-u-misti.htm
новини, 15 січня 2018

Міський голова Кропивницького: Новий рік треба розпочати з чистоти у місті



Сьогодні, 15 січня, відбулася перша у 2018 році апаратна нарада міського голови Кропивницького - Андрія Райковича, на якій аналізувалися питання, які потребували першочергового вирішення. 


«Канікули закінчилися і ми повинні стати у стрій і почати плідно працювати. Розпочати варто з чистоти у місті.», - говорить міський голова Андрій Райкович. 


За словами Андрія Райковича, у першу чергу потрібно навести порядки на територіях міста, очистити від листя та сміття. Активно працювати над тим, щоб своєчасно чистили підбордюрні частини, особливо у місцях зупинки громадського транспорту. 


«Треба проінвентаризувати кожну зупинку: вони повинні бути пофарбовані, чисті. Також потрібно забезпечити зручне пересування людей з обмеженими можливостями, для цього потрібно обладнати бордюрні зони, щоб вони могли без проблем самостійно заїжджати до автобусів, у яких є необхідні умови для того, щоб цих людей перевозити, - наголосив Райкович. 


952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: