Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/zhitel-svitlovodska-zberigav-vdoma-dlja-vlasnogo-vzhivannja-piv-kilograma-konopli.htm
новини, 12 січня 2018

Житель Світловодська зберігав вдома для власного вживання пів кілограма коноплі


Поліцейські під час обшуку виявили у жителя Кіровоградської області майже півкілограма коноплі. Накровмісні рослини зберігав мешканець Світловодська, який раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки.


Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння громадянина працівники поліції виявили та вилучили близько 500 грамів висушеної речовини, схожої на подрібнену коноплю та 2 поліетиленові пакети з не подрібненими нарковмісними рослинами.


Як пояснив зловмисник, зілля він зберігав для власного вживання. Вилучене направлено на дослідження», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.


Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.


За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


1428Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: