Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/u-gaivoroni-bezrobitnih-orientuvali-na-uchast-u-timchasovih-robotah.htm
новини, 12 січня 2018

У Гайвороні безробітних орієнтували на участь у тимчасових роботах


Одним із вагомих чинників, що знімає соціальну напругу на ринку праці, сприяє соціально-економічному розвитку району, а також, з огляду на індивідуальну працю, дозволяє не тільки тимчасово поліпшити матеріальне становище безробітних, але й запобігає професійній та соціальній деградації, підвищуючи перспективи їхнього включення в трудову діяльність, є громадські та інші роботи тимчасового характеру.


Учора, 2 січня, у Гайворонському районному центрі зайнятостідля незайнятих трудовою діяльністю громадян відбувся семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру.


Учасники семінару отримали інформацію про порядок організації зазначених робіт, їх види, джерела фінансування, умови оплати праці. Фахівці центру зайнятості розповіли присутнім, що залучення до громадських та інших тимчасових робіт – суспільно корисна ініціатива, вигідна і безробітному, і роботодавцеві, і суспільству. Це найбільш доступний шлях тимчасового вирішення проблеми безробіття. Водночас це можливість встановити нові контакти, завдяки яким працівник зможе знайти постійну роботу.


Результатом проведеного семінару стало те, що10 безробітних виявили бажанняузяти участьутимчасових роботах, що проводитимуться у січні підприємствами ТОВ «Інвестагросервіс» та СГ «Володимир».


Слід зазначити, що упродовж минулого року до громадських та інших робіт тимчасового характеру Гайворонським районним центром зайнятості залучено 536 безробітних, з яких кожен третій отримав постійне місце роботи.


фото - krasnograd-rada.gov.ua

1538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: