Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/politseiski-kirovogradschini-pidbili-pidsumki-roboti-za-2017-rik-foto-.htm
новини, 12 січня 2018

Поліцейські Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 2017 рік (ФОТО)



У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулося засідання розширеної наради під головуванням очільника відомства Сергія Кондрашенка та за участі керівництва обласного главку, галузевих служб і територіальних підрозділів - повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Поліцейські розпочали нараду з вшанування пам’яті загиблого в АТО у 2014 році земляка Дмитра Цуркана. На захід була запрошена його мама. Шеф поліції області подякував Надії Михайлівні за виховання сина – справжнього патріота країни і захисника народу - та вручив Книгу пам’яті МВС, в якій є розділ, присвячений Герою. 34-річний Дмитро загинув під час несення служби на Донеччині у так званому «Іловайському котлі», нагороджений орденом «За мужність» – посмертно.


У продовження наради поліцейські обговорили результати роботи за напрямками оперативно-службової діяльності за минулий рік. Зокрема, було зазначено, що упродовж звітного періоду значно зросла ефективність роботи з викриття кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин.


Подібна позитивна тенденція також стосується і ефективності розкриття та розслідування таких кримінальних правопорушень як розбійні напади, крадіжки, пограбування та незаконні заволодіння транспортними засобами.


Окремо поліцейські розглянули питання надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку.


Наприкінці засідання працівники поліції зупинилися на пріоритетних напрямках діяльності, визначених Національною поліцією у 2018 році.




    

987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: